icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Prop de quatre-centes persones participen a la caminada inaugural del camí fluvial de la riera d’Òdena

Aquesta nova via permet anar caminant des del nucli urbà d’Òdena fins a Igualada seguint el traç de la Riera d’Òdena. Després de set anys de feina, l’impuls de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i el finançament de la Diputació de Barcelona ja és una realitat. L’obra s’ha inaugurat formalment aquest dissabte amb una passejada oberta a tothom, que ha comptat amb prop de quatre-centes persones que han format part de dos grups. Una comitiva ha sortit de la Torre del Castell d’Òdena i l’altra de Cal Badia d’Igualada, i s’han trobat en un punt intermedi del recorregut, sota el Cementiri Nou d’Igualada, on s’ha ofert un refrigeri als assistents i s’han fet salutacions institucionals.

L’alcalde d’Igualada i president de la MICOD, Marc Castells, ha remarcat la importància de posar a disposició de la ciutadania un espai com aquest i ha recordat que aquest tram és una petita part d’un projecte molt ambiciós.

L’alcaldessa d’Òdena, Maria Sayavera, per la seva part ha convidat a la ciutadania a usar aquest nou camí que escurça la distància entre municipi.

Per últim, el president delegat de l’Àrea d’Infraestructures i Espais naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, ha explicat que la Diputació de Barcelona continua treballant per obrir més camins que “siguin també motor econòmic”.

El projecte ha tingut un cost de prop d’un milió d’euros.

tornar_radioIgualada