icon_radio

RÀDIO Eleccions Municipals 2015

BLOG

PxC Igualada presenta part del seu programa electoral

El candidat a l’alcaldia d’Igualada per Plataforma per Catalunya, Robert Hernando, ha presentat aquesta setmana alguns dels punts bàsics del seu programa electoral en matèria de recuperació econòmica, seguretat, educació i serveis socials. Un programa que el regidor igualadí ha definit com a valent, directe i contundent. Algunes de les propostes de la formació passen per exigir la publicitat de totes les ajudes públiques, prioritzar l’accés al treball de l’administració local i els plans d’ocupació pels nacionals i afavorir la contractació de joves de casa. D’altra banda, des de PxC es proposa també incrementarem les dotacions econòmiques i de recursos de la Policia Local per garantir la seguretat ciutadana, imposar un màxim d’alumnes de procedència immigrada per classe a les escoles i lluitar contra la competència deslleial en el comerç. Altres propostes de la formació serien canviar les bases d’atorgament de subvencions per llibres de text, beques menjador i beques per escoles bressols i donar instruccions exactes i precises als treballadors dels serveis socials: Per ajudes, també primer els de casa.

D’altra banda, Plataforma per Catalunya ha presentat una denuncia contra nou persones que presumptament haurien arrencat cartells de propaganda electoral de la formació a Igualada, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí.

El secretari general de la formació i candidat a Igualada ha explicat que “a algunes d’aquestes persones les vam sorprendre in situ i a d’altres perquè han presumit d’haver-ho fet a les xarxes socials”.

tornar_radioIgualada