icon_radio

RÀDIO

BLOG

Quart ‘Cuina oberta’ amb el GinTour Igualada, nou restaurant ‘Singular’ i sorteig Panera amb productes de l’Anoia

Cuina oberta / Ràdio – Els fogons preparats i els plats a taula, tot ben servit per una nova edició del programa gastronòmic de Ràdio Igualada, el ‘Cuina oberta’, per aquest dissabte dia 11 d’octubre a partir de les 12 migdia i redifusió diumenge dia 12 a la mateixa hora.

En aquesta emissió us presentarem la ‘Schweppes GinTour Igualada’, que permetrà des del divendres 10 d’octubre i fins el 2 de novembre  als 24 establiments participants, oferir durant 4 caps de setmana combinats especials a preus de promoció pel Gintour a més a més de productes i activitats complementaries, per fer d’aquesta iniciativa no només un catàleg de combinats selectes sinó tota una programació de quatre setmanes que ha de portar moviment i negoci als locals de la ciutat. Bernat Dàmaso, propietari del ‘Nits de Taverna’ i membre de la Unió Turística Anoia i participant al GinTour, visitarà l’estudi de Ràdio Igualada, per explicar-nos amb detall tota aquesta activitat.

Igualada disposarà d’una nova oferta de restauració amb l’obertura del ‘Singular Restaurant’, a la plaça Sant Miquel, 3. La nova gerència recupera l’espai físic on va estar ubicat el restaurant Les Olles. Eduard Valls, el nou gerent del ‘Singular’, junt amb els cuiners Roger Valls i Carles Alcobé i la resta de l’equip, es faran càrrec d’aquest nou espai. Aquest proper dissabte dia 11 d’octubre.  El  ‘Cuina oberta’ tindrà de convidats a partir de les 12 del migdia en directe, al seu nou gerent i un dels cuiners, Roger Valls. Coneixerem de primera mà com serà aquest nou servei gastronòmic d’Igualada, el ‘Singular Restaurant’, que obrirà les seves portes el proper 18 d’octubre.

I el molt esperat sorteig de la panera de productes de l’Anoia, que per gentilesa de Supermercats Caprabo amb motiu de la celebració el passat dissabte dia 4 d’octubre de la 1a. Fira de Productes de l’Anoia, organitzada per aquesta cadena de supermercats. El ‘Cuina oberta’ de Ràdio Igualada realitzarà aquest sorteig entre tots els correus i missatges rebuts durant aquesta setmana, en el correu electrònic del programa i xarxes socials.

tornar_radioIgualada