RÀDIO Destacats

Quatre gols de Baliu no serveixen per guanyar a Manlleu (4-4)

El Monbus Igualada va empatar a 4 contra el Manlleu en un partit que dominava per 2 a 4 quan faltaven 5 minuts per acabar. El partit va començar molt bé. Ton Baliu va marcar quan només s’havien complert 2 minuts de la primera part. Aquest gol havia de donar ales als arlequinats, però Lluis Teixidó va marcar per partida doble i va deixar el marcador amb 2 a 1 a favor del Manlleu. L’Igualada no es va rendir i quan faltaven pocs minuts per arribar al descans, Ton Baliu va aconseguir l’empat a 2. A la represa, l’Igualada va anar per feina  i Baliu va aconseguir el 2 a 3 que tornava a aposar l’Igualada per davant. A partir d’aquí el partit es va anivellar però Ton Baliu va marcar el 4rt gol del seu compte particular que significava el 2 a 4. Ara bé, quan faltaven menys de 5 minuts, el Manlleu va aconseguir 2 gols més que van deixar l’enfrontament amb 4 a 4, un resultat que ja no es mouria més.