icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Queda suspesa la jornada castellera de la Festa Major d’ #Igualada, tot i que es mantindrà en el programa fins el darrer minut

Després que el Concurs de Castells de Tarragona quedés ajornat fins l’any 2022, no és cap sorpresa que la jornada castellera de la Festa Major d’Igualada quedi suspesa. L’actuació estava prevista pel diumenge dia 23 d’agost. El president del Moixiganguers, Oriol Solà, apunta que mantenen en el programa d’actes la possible actuació per si la situació de la pandèmia canviés radicalment. Un aspecte, segons Solà, pràcticament impossible.

Pel que fa el retorn als assajos, el president dels Moixiganguers explica que es comença a treballar en un format de petits grups, però encara sense data d’aplicació. Solà comenta que la idea de les colles del país és realitzar assajos en grups de 15 o 20 persones, sempre els mateixos, amb l’objectiu d’iniciar mínimament l’activitat castellera.  El president dels morats comenta que caldrà veure quan es poden realitzar aquests assajos reduïts tenint en compte l’evolució de la pandèmia.

ENTREVISTA a Oriol Solà

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada