icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Quim Torra visitarà demà dissabte #Igualada per assistir a la jornada de portes obertes de la Teneria

El president de la Generalitat assistirà demà, a 2/4 d’una del migdia, a la jornada de portes obertes que es farà a l’edifici de la Teneria. Aquest edifici històric ha estat adequat com a nova seu de l’Arxiu Comarcal de l’Anoia, que fins ara es trobava ubicat a l’edifici de Cal Maco, i també com a equipament docent, ja que des d’aquest mes de setembre acull les classes dels estudis de l’àmbit de la salut que la Universitat de Lleida ofereix a Igualada.

Les obres d’adequació de la Teneria han tingut un cost aproximat de 2 milions d’euros i han consistit en una remodelació integral de l’edifici. S’ha dotat l’edifici d’una nova imatge exterior i s’ha recuperat l’accés per la planta baixa a nivell de la Plaça del Rei. En total s’han destinat, uns 1.800 m2 per al nou Arxiu Comarcal de l’Anoia i uns 1.300 m2 per als usos docents.

La visita de dissabte serà el punt culminant de la campanya de recorreguts guiats que s’han organitzat aquest estiu, amb l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania la transformació d’aquest edifici històric.

tornar_radioIgualada