icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Ràdio Igualada emet, aquest divendres, des del CAP Urbà i des de l’Hospital Universitari d’Igualada, l’especial “1 any del Confinament de la Conca d’Òdena”

L’emissora municipal es trasllada, aquest divendres 12 de març, al CAP Igualada Urbà i a l’Hospital Universitari d’Igualada, per donar veu al personal sanitari just el dia que fa un any del tancament perimetral de la Conca d’Òdena. Un any després, Ràdio Igualada escoltarà aquells i aquelles que van combatre el virus des de primera línia. Per començar l’especial, l’emissora es traslladarà davant les instal·lacions del CAP Urbà. La carpa de l’emissora municipal estarà ubicada just davant el CAP, i allà coneixerem el paper que va jugar l’atenció primària durant el confinament, i el rol que ha desenvolupat al llarg de la pandèmia. El professionals del CAP explicaran com es van reorganitzar aquell mes de març, comentarem l’impacte de veure instal·lada la carpa groga del SEM on es feien els triatges, i escoltarem l’experiència d’un personal que va treballar al límit.

A partir de les 09:40h la unitat mòbil de Ràdio Igualada  es traslladarà a l’entrada principal de l’Hospital Universitari d’Igualada. Des de la carpa de l’emissora municipal parlarem amb el seu personal sanitari. En aquest espai coneixerem de primera mà com es va viure des de dins l’Hospital una situació que va obligar a posar en quarantena a la meitat de la seva plantilla per positius de COVID o contactes directes de positius.

L’especial començarà a les 08:00h i s’allargarà fins les 11:00h. Per la carpa de Ràdio Igualada passaran els veritables protagonistes de la lluita contra la COVID19, en definitiva, tots aquells i aquelles que aplaudíem des dels balcons.

El programa es podrà escoltar a través del 103.2 FM i a través del web www.radioigualada.cat

tornar_radioIgualada