icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

Ràdio Igualada emet una secció dedicada al comerç local de la mà d’Igualada Comerç i de la Unió d’Establiments de Montbui

El programa matinal de Ràdio Igualada, l’Igualada Capital, dedicarà un espai de ràdio dedicat al comerç de proximitat de la ciutat d’Igualada i de Santa Margarida de Montbui. La secció s’emetrà en directe els dimecres entre les 09:48h i les 10:00h del matí, i després es podrà escoltar a través del podcast del programa.

L’espai de ràdio pretén donar suport a les botigues i establiments comercials d’Igualada i Montbui, i a la vegada poder explicar als oients el paper de les entitats comercials del dos municipis. En aquest espai de ràdio també s’explicaran les activitats que impulsen des d’Igualada Comerç i la Unió d’Establiments de Montbui amb l’objectiu de potenciar el comerç local. Ràdio Igualada també es posa a disposició de tots els associats d’Igualada Comerç i la Unió d’Establiments de Montbui per tal d’explicar el seu dia a dia, les seves novetats comercials o bé nous projectes.

Dos dials: Ràdio Igualada 103.2 FM i Montbui Ràdio 90:0 FM

L’emissió de la secció es pot escoltar a través dels dos dials de les dues emissores municipals. Ràdio Igualada es pot sintonitzar al 103.2 FM i a www.radioigualada.cat, i també a través del dial de Montbui Ràdio, el 90.0 FM. La secció sobre comerç local també es podrà escoltar a “a la carta” en format podcast que es publicarà al web de Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada