icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Ràdio Igualada emetrà dos especials de Festa Major aquest dissabte i diumenge

Aquest dissabte l’emissora municipal estarà en directe des de la sala de comissions de l’Ajuntament d’Igualada per fer un especial de dues hores amb alguns dels protagonistes de la Festa Major. Al mateix temps, diumenge emetrà, en directe, la diada castellera de Festa Major.

Dissabte a partir de les 12:00h i fins les 14:00h, Ràdio Igualada repassarà algunes de les activitats de Festa Major i conversarà amb les entitats que la fan possible. El programa entrevistarà a entitats com la Collanada, la Festhi, Dessota, els Moixiganguers d’Igualada, així com també a l’Orquestra Maravella, la companyia de teatre Farrés Brother’s entre d’altres.

Per seguir la jornada castellera, des de plaça, a través de Ràdio Igualada

L’emissora municipal emetrà en directe la jornada castellera d’aquest diumenge amb un programa, en directe, des d’un quart d’una del migdia de diumenge, i fins que finalitzi l’actuació. Ràdio Igualada comptarà amb els comentaris del periodista Efren García i d’Iruna Rigau que va ser la primera cap de colla dels Marrecs de Salt.

Tots aquells i aquelles que vinguin a veure la jornada castellera des de la Plaça de l’Ajuntament podran seguir la transmissió de Ràdio Igualada a través del 103.2 FM.

tornar_radioIgualada