icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Ràdio Igualada estrena, avui, “Experiència Gurmet”

Un nou programa on cada setmana dos convidats dinaran i conversaran en un restaurant d’Igualada. Acompanyats de l’Aitor Centelles, parlaran durant 60 minuts de la seva experiència personal i professional. En alguns programes, els comensals es coneixeran i en altres ho faran just en aquell moment. Hi haurà convidats com el xef, David Andrés; el capità de l’Igualada HC, Ton Baliu; l’atleta, Sheila Avilés; el periodista i músic, Carles Pauné; el comunicador, Antoni DeFebrer; o el Youtuber, Malbert, entre altres.

En la primera edició, que s’emetrà aquest vespre, a les 9, la parella convidada serà la formada per Ton Baliu i David Andrés. El capità de l’Igualada HC i el xef parlaran de la seva vida personal, de la seva feina, del futur i, sobretot, d’hoquei patins. A més, aquest primer dinar s’ha produït al Restaurant Somiatruites d’Igualada de manera que el xef David Andrés és a l’hora comensal, amfitrió i qui prepara un menjar espectacular.

Un nou programa d’entreteniment que ens farà gaudir amb tres persones amb bona conversa, gaudint d’un bon dinar. A partir d’avui, cada dilluns, a les 9 del vespre, una nova entrega d’Experiència Gurmet.

tornar_radioIgualada