icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Ràdio Igualada estrena nova temporada amb moltes novetats

L’emissora municipal enceta aquesta setmana nou curs radiofònic amb la incorporació d’una desena de nous programes de temàtiques molt variades: castells, llibres, entitats, cuina, psicologia, actualitat i música de tots els estils i tots els temps.
Pel que fa els programes d’elaboració pròpia, destaca l’estrena d’“Igualada Capital”, un programa que s’emetrà, de dilluns a divendres, de vuit a deu del matí, amb tota la informació de la ciutat, els protagonistes, tertúlies i entreteniment. També canvia de format de l’Igualada Notícies (edició migdia) que passarà a tenir una durada d’una hora i que incorporarà un apartat d’una mitja hora dedicat a la informació esportiva. En l’àmbit musical, aquesta temporada s’incorporen a la graella “7D’AKÍ”, que cada migdia, a dos quarts de tres, proposa mitja hora de la millor música en català, i “Actualitza’t”, que de dilluns a dissabte, de sis a set de la tarda, repassarà les novetats i èxits musicals d’arreu d’Europa. D’altra banda, les entitats de la ciutat també tindran un espai a la nova programació de Ràdio Igualada, amb “L’extintor”, que s’emetrà els divendres a les dues del migdia.
Per la seva part, els col•laboradors tindran un pes molt important en aquesta nova temporada radiofònica. Els dilluns, a les nou del vespre, els Moixiganguers d’Igualada acompanyaran els oients amb “Vint-i-quatre”, una hora per parlar del món casteller. La literatura també tindrà el seu espai, els divendres a un quart de nou amb “Belles lletres”. I dissabte i diumenge, a les 12 del migdia, els “fogons” de Ràdio Igualada s’encendran amb “Cuina Oberta”. Un altre estrena serà el programa “Hemisferi dret”, que els diumenges a les set de la tarda, parlarà d’emocions i experiències vitals. Per últim, per als amants de la música l’emissora municipal oferirà els dijous, divendres i dissabte a la nit, diferents sessions de Dj’s que punxaran la millor música. Els divendres, a les nou del vespre, sonarà música country amb “Postals de Nashville” i els dissabtes i diumenges d’onze a dotze del migdia, serà moment per als clàssics dels 60-70 i 80.
A banda de totes aquestes novetats, també repeteixen programes d’anteriors temporades com ara El Subterrani, Oxigen, D’interès Municipal, La Galeria, el conte, Fórmula d’èxits, les tertúlies i les transmissions esportives.

tornar_radioIgualada