icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Ràdio Igualada fa donació de la Menció de Qualitat dels Premis @RadioAssociacio als professionals de l’Hospital Universitari d’Igualada i del CAP Igualada Urbà

L’emissora municipal ha fet entrega de la Menció de Qualitat dels Premis Ràdio Associació de Catalunya al personal sanitari de la Conca d’Òdena, i en concret als professionals de l’Hospital Universitari d’Igualada i del CAP Igualada Urbà.  Ràdio Igualada va rebre, a principi del mes de juny, aquest guardó que reconeix la feina duta a terme per l’emissora municipal per la cobertura informativa de la pandèmia. El jurat també va valorar el programa especial “1 any del confinament de la Conca d’Òdena” que Ràdio Igualada va emetre en directe des dels dos centres sanitaris, i amb la participació d’una bona representació dels seus treballadors i treballadores.

Ràdio Igualada, en el moment que va saber que rebria la Menció de Qualitat, va demanar a la organització dels premis Ràdio Associació poder disposar de dues copies de la Menció de Qualitat, per poder ser entregada, posteriorment, a l’Hospital i al CAP Urbà. Amb aquest gest, l’emissora municipal ha volgut agrair el treball i l’esforç que ha fet, i continua fent el personal sanitari de la Conca d’Òdena. A la vegada, Ràdio Igualada també els vol reconèixer la seva predisposició per explicar tot el que passava dins les parets de l’Hospital i del CAP els dies més durs de la pandèmia.

tornar_radioIgualada