icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Ràdio Igualada rep una Menció de Qualitat Ràdio Associació de Catalunya en una gala on també van ser premiats El Búnquer de Catalunya Ràdio, el Versió RAC1 o Ràdio Palau de Plegamans que es va endur el premi al millor programa local

L’emissora municipal va rebre aquest dijous a la nit la Menció de Qualitat per la cobertura informativa de la pandèmia i pel programa especial 1 Any de Confinament de la Conca d’Òdena. La delegació igualadina van rebre el guardó de la mà del degà del Co·legi de Periodistes, l’igualadí Joan Maria Morros. El premi al millor programa d’emissores locals va ser per Ràdio Palau de Palau-Solità i Plegamans.

La gala, presentada pel periodista Jordi Basté, va guardonar als programes El Búnquer de Catalunya Ràdio, al Versió RAC1 de Toni Clapés, a Marc Giró i al programa Crims que dirigeix Carles Porta.

Amb la Menció de Qualitat que va rebre Ràdio Igualada, l’emissora ja ha rebut dos premis nacionals per la cobertura informativa del la pandèmia i del confinament de la Conca d’Òdena.

tornar_radioIgualada