icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Ramon Giné serà el nou director artístic de Mostra #Igualada

Mostra Igualada té nou director artístic, el sisè en la seva història. Ramon Giné rellevarà Pep Farrés (al càrrec des de 2015) en la 31a edició de la fira d’espectacles infantils i juvenils, que tindrà lloc del 26 al 29 de març. Giné s’incorporarà a l’equip de la Mostra aquest mateix mes de juny, coincidint amb l’obertura de la convocatòria de propostes artístiques. La sol·licitud d’inscripcions s’efectua a través del web (aquí) i romandrà activa fins el 15 d’agost.

El projecte de Ramon Giné per configurar la nova línia artística de la Mostra Igualada ha obtingut la millor puntuació de les tres candidatures presentades. L’adjudicació de la direcció artística s’ha resolt a través d’un concurs públic avaluat per una comissió tècnica de valoració integrada per representants de diverses administracions i agents del sector. Inicialment serà director artístic per un període de 2 anys prorrogable fins al 2023.

La direcció artística és la responsable de la programació artística de la fira, que ha de respondre al paper estratègic que té la Mostra Igualada com a plataforma i mercat d’espectacles per a públic familiar i un referent de qualitat artística i de contemporaneïtat a Catalunya, la resta de l’Estat i en l’àmbit internacional.

Postgraduat per la Universitat de Barcelona en Producció i Gestió d’Espectacles, Ramon Giné té més de 20 anys de trajectòria en el sector cultural. Als inicis de la seva carrera va treballar com a actor amb companyies com Zum Zum Teatre, la Companyia de Comediants La Baldufa i el Centre de Titelles de Lleida, entre d’altres. Més endavant va dedicar-se a la producció artística i, després, a la gestió cultural. Des dels darrers 4 anys és el tècnic de Cultura, Joventut i Festes de l’Ajuntament de Juneda, responsable de la programació del Teatre Foment, entre d’altres activitats. Giné ha participat múltiples anys a la Mostra en els seus diferents perfils i ha ideat, formulat i compartit el projecte artístic de la fira amb diversos professionals del sector per tal d’ajustar al màxim la proposta al caràcter estratègic de la cita.

 

tornar_radioIgualada