icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Rec.0 prepara l’edició d’hivern i obre convocatòria per noves marques de moda

L’edició d’hivern del festival Rec.0 ja té dates: del dimecres 9 al dissabte 12 de novembre el barri del Rec d’Igualada tornarà a convertir-se en l’epicentre de la moda amb venda radical d’estocs i nous formats de retail. Es farà un pas més en les noves propostes que ja es van iniciar el maig passat, com l’exitós mercat d’intercanvi de roba.

Aquesta setmana Rec.0 ha obert convocatòria de marques de moda i nous dissenyadors emergents que vulguin ser al Rec per vendre els seus estocs. Cal posar-se en contacte amb el festival escrivint a info@recstores.com.

Com sempre, Rec.0 oferirà, a més, una programació cultural amb concerts, visites guiades o tallers, entre d’altres, i una gran festa gastronòmica de menjar de carrer.

La passada edició de maig, el festival Rec.0 va tornar a celebrar-se després de dos anys aturat a causa de la pandèmia. Rec.0 transforma, dos cops l’any, les velles fàbriques del barri del Rec en desús en pop-up stores de moda i disseny. Una transformació efímera de tan sols 4 dies, però que ha permès mostrar tot el potencial del barri. Rec.0 s’ha convertit en la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda que es fa a Europa, s’ha consolidat com un nou format de retail atractiu i innovador per a les marques i els consumidors. El que va néixer com un experiment per donar a conèixer un vell barri amenaçat s’ha convertit en un gran  esdeveniment que va rebre, en la passada edició de primavera, 100.000 visitants.

 

tornar_radioIgualada