icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Recta final del festival Anòlia d’#Igualada amb els concerts d’Alfred García, Porto Bello, ContraCorrent i Roger Argemí

L’Anòlia 2019 arriba aquest cap de setmana al seu punt final, amb el concert gratuït d’Alfred García, a la plaça de Cal Font. El concursat del programa “Operación Triunfo” presentarà, a Igualada, un espectacle en directe amb cançons especials de l’etapa en què va participar a “OT” i d’altres del seu primer treball discogràfic “1016”, que ha arribat a disc d’or. El concert d’Alfred García començarà a les 12 de la nit. Una hora abans pujarà a l’escenari de l’Anòlia l’igualadí, Roger Argemí, amb el seu nou treball titulat “Gravetat”.

Abans d’aquest colofó final, avui divendres l’Anòlia, comptarà amb les actuacions, al pati del Museu de la Pell d’Igualada, del grup anoienc ContraCorrent i dels altafullencs Porto Bello. La banda de pop-rock de l’Anoia actuarà a les onze de la nit, presentant el seu nou directe, que barreja versions i temes propis del que serà el seu primer disc.  A les 12 de la nit pujaran a l’escenari de l’Anòlia, Porto Bello. Una banda s’està consolidant com un dels grups de referència dins el mestissatge català.

D’aquesta manera es posarà punt final a una setmana de concerts, que es va encetar dissabte passat, al Parc Central, amb l’actuació de JoKb i Oques Grasses.

tornar_radioIgualada