icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els Reis d’#Igualada celebren els 125 anys d’història estrenant una nova estrella

Els Reis d’Orient han arribat aquest 5 de gener a la capital de l’Anoia guiats per una nova estrella de llums led, coincidint amb el 125è aniversari de la festa a la ciutat. Melcior, Gaspar i Baltasar han estat rebuts per les autoritats al Passeig Verdaguer des d’on s’han adreçat a tots els assistents i després han començat la tradicional Cavalcada pels carrers del centre d’Igualada.
En el seu discurs el Rei Baltasar ha destacat que una de les novetats de la festa d’aquest any ha estat la nova estrella que guia els Reis d’Orient en el seu recorregut. Per la seva part l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha recordat la importància d’aquesta festa i ha demanat, novament, que sigui reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. La consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga, que també ha assistit aquest any a la festa ha parlat també de la singularitat dels Reis d’Igualada.
L’acte ha comptat també amb la presència de les conselleres de Salut i d’Empresa i Coneixement, les igualadines Alba Vergés i Àngels Chacón, i el conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch.
Després de la rebuda per part de les autoritats, els Reis d’Orient, acompanyats per centenars de patges, han fet la tradicional cavalcada pels carrers d’Igualada i han repartit milers de caramels i regals entre els nens i nenes de la ciutat.

tornar_radioIgualada