Remuntada espectacular de l’Igualada HC contra el Lleida (4-3), que deixa oberta l’eliminatòria de la CERS

L’Igualada Hoquei Club va guanyar el Lleida per 4 a 3 en el partit d’anada dels 1/8 de final de la Copa de la CERS i després de marcar 3 gols en els últims minuts.

L’enfrontament va començar de manera molt estranya i al minut 2 els àrbitres ja havien mostrat 4 targetes blaves, dues a jugadors del Lleida i dues més a l’igualadí Oriol Vives. Això va motivar que durant uns minuts només hi haguessin 2 jugadors de pista per cada equip. Malgrat tot, el resultat al descans encara era d’empat a zero. Als 30 segons de la represa, Oriol Vives va marcar l’1 a 0 a favor de l’Igualada. Ara bé, en pocs minuts els lleidatans van donar la volta al marcador i es van situar amb un complicat 1 a 3 de cara al partit de tornada. Això sí, els últims instants van ser apoteòsics. En només 4 minuts, Tety Vives, per partida doble, i Roger Bars van marcar 3 gols consecutius que van deixar el resultat final amb el 4 a 3 definitiu.

El partit de tornada es jugarà el 13 de gener a Lleida. Ara bé, demà l’Igualada Hoquei Club disputarà un nou partit de l’OK Lliga. Serà a les Comes contra el Liceo.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada HC, Ferran López