icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Reparen l’avaria del mecanisme de seguretat de les escales mecàniques del carrer de Sant Magí

El regidor de Mobilitat i Sostenibilitat, Miquel Vives, ha explicat que aquesta setmana s’estan reparant l’avaria del mecanisme de seguretat de les escales mecàniques del c/ de Sant Magí que els darrers dies ha originat el mal funcionament d’aquest equipament. Vives ha indicat que les escales tenen diversos sistemes de seguretat, entre els quals hi ha un botó d’aturada d’emergència i un sistema que les atura en cas de detectar algun cop. Quan s’aturen, la companyia encarregada de manteniment observa la incidència a través de les càmeres i les reactiva remotament. Fa uns dies, però, es va trencar la peça que permet aquesta reactivació a distància, fet que allarga l’estona en què l’equipament no està operatiu. En la majoria de casos, s’aturen a causa d’alguna bretolada.

La previsió és que les escales recuperin el funcionament habitual a final d’aquesta setmana. Durant la reparació s’aturarà només l’escala en què s’estigui treballant; la resta, continuaran operatives.

Vives ha destacat que “Les escales mecàniques del carrer Sant Magí son un equipament com d’altres que tenim a la ciutat que permet la mobilitat entre diferents barris, que és important per a molts veïns. És una peça important en el disseny de la ciutat amable que anem construint i és el nostre desig i la nostra responsabilitat que estiguin sempre operatives”. El regidor ha emfatitzat que: “la bona noticia és, doncs, que ja hem començat a arreglar-les i que en breu es reduiran les molèsties ocasionades per actes d’incivisme i que s’han agreujat a causa d’aquesta inoportuna avaria”.

tornar_radioIgualada