icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Representants del Consell Comarcal de l’Anoia i la conselleria de Drets Socials es reuneixen per abordar diferents projectes d’interès per l’Anoia

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, van encapçalar la trobada, on es van tractar diverses qüestions de l’àmbit social, com ara la implementació del Contracte Programa a la comarca.

Aquest és un projecte que des de fa uns anys serveix d’eina de coordinació, cooperació i col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i els ens locals per poder permetre una prestació i gestió dels serveis socials que respongui a criteris de corresponsabilitat, transparència, equitat territorial i optimització dels recursos adreçats a les persones amb necessitats socials.

Des del Consell Comarcal de l’Anoia es va presentar, conjuntament amb la directora de la Fundació Àuria, Marta Mateu, un programa innovador adreçat a les persones vulnerables de l’Anoia. Tanmateix, van proposar a la Generalitat de Catalunya la seva participació.

Xavier Boquete agraeix “la bona disposició que ha mostrat la consellera per a seguir treballant conjuntament amb els ens locals en el suport a les persones més necessitades”.

tornar_radioIgualada