icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Representants del PP a l’Anoia al Congrés de la formació a Madrid

Representant a la comarca de l´Anoia, Pere Calbó, Joan Agramunt, Martí Llenas i Françesc Ibáñez , van estar presents al Congrés Nacional a Madrid, on l’actual President va ser novament reelegit i ratificat amb el 95,65% dels vots del compromissaris. Un dels acords va ser la creació de la figura del Coordinador Nacional Fernando Martínez Maillo, adjunt a la Secretaria General Mª Dolores de Cospedal, per tal de prioritzar les aportacions dels Vicesecretaris i Secretaris d´àrea.

De cara als propers mesos es portaran a terme els Congressos Regionals i Provincials abans de l’estiu. En la intervenció del President Mariano Rajoy va manifestar que confia en que aquesta sigui una legislatura que duri i tingui certa estabilitat mitjançant acords amb d’altres formacions polítiques, però va reclamar una entesa amb els PSOE per els grans acords d´Estat.

Destacar la presència catalana en els nomenaments  tant al Comité Executiu Nacional com a la Junta Directiva d´Alberto Fernández Díaz, Jorge Moragas, Angels Esteller,  Jorge Fernández Díaz, José Luis Ayllón, Andrea Levy, Alicia Sánchez Camacho, i la actual Ministra catalana de Sanitat, Igualtat i de Serveis Socials Dolors Montserrat Montserrat.

tornar_radioIgualada