icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Rèrcod d’inscripcions de companyies a la Mostra d’Igualada

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil ha tancat el període de sol-licitud d’inscripcions de companyies per participar a la 26a edició amb un total de 322 propostes de diferents gèneres i formats. Aquesta xifra suposa un important augment en relació als darrers anys dins la tendència creixent d’inscripcions per formar part de la programació de la fira.

De les 322 propostes rebudes, un 25% (concretament 83) són estrenes, un dada que evidencia l’interès de les companyies per presentar les seves darreres novetats en el marc de la fira. Del conjunt de muntatges, la majoria són per ser representats a sala (251), la resta són de carrer (61) i itinerants (10). Pel que fa a la procedència, 215 són de companyies de Catalunya, 63 d’arreu de l’Estat espanyol, 29 del País Valencià, 5 de les Illes Balears i 9 són internacionals.

El director artístic de La Mostra d’Igualada, Pep Farrés, ja ha iniciat el procés de selecció dels espectacles que conformaran la cartellera de la propera Mostra, que tindrà lloc a Igualada del 16 al 19 d’abril de 2015.

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil La Mostra d’Igualada és el mercat de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles catalans per a públic familiar, al servei de companyies i programadors, que aplega any rere any milers d’espectadors, convertint Igualada en la capital catalana de les arts escèniques per a tots els públics. La Mostra ofereix una programació d’espectacles de qualitat, contemporaneïtat, novetat, modernitat i risc, que influeix posteriorment en les programacions familiars d’arreu del país. La Mostra d’Igualada se celebrarà del 16 al 19 d’abril i arriba a la 26a edició com a esdeveniment.

tornar_radioIgualada