icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

RESULTATS Cursa Popular d’Igualada 2015 – Albert Moreno i Paula Blasco guanyadors !!!

La 37a edició de la Cursa Popular d’Igualada, celebrada aquest diumenge, 18 d’octubre, ha comptat amb una participació rècord de 4.125 corredors. Els participants en el recorregut A, sobre un traçat de cinc quilòmetres i mig, han estat 2.336 i han sortit de l’Avinguda Barcelona per finalitzar a la Plaça Cal Font. El vencedor absolut en categoria masculina ha estat Albert Moreno (CAI), amb un temps de 16:41 i, en categoria femenina, la victòria absoluta ha estat per a Paula Blasco (CAI), aturant el cronòmetre en 20:25. Posteriorment, s’ha disputat la Cursa B, amb 1.789 inscrits, on els més petits amb seus pares, han seguit un traçat més curt entre la Plaça Castells i la Plaça Cal Font.

La cursa ha estat possible, novament, gràcies a l’organització de l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Esportiu de l’Anoia, a la col·laboració Club Atlètic Igualada (CAI), Tuga Active Wear, la Diputació de Barcelona i Carrefour i, especialment, al patrocini de BBVA – Catalunya Caixa. A més, també aquest 2015, l’associació de socorristes AquaSOS, d’acord amb Igualada Solidària, ha destinat mig euro per cada participant a una causa solidària: lliuraran 2.062,50 euros la Fundació Educativa Solidària Escola Pia, que aniran destinats a un projecte de construcció d’una escola al Senegal.

Aquí tens l’enllaç per poder consultar els Resultats de la Cursa Popular d’Igualada 2015 que s’ha disputat aquest matí de diumenge pels carrers de la capital de l’Anoia.

CURSA POPULAR 2015

logocursapopular15

tornar_radioIgualada