icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Rècord de participació a la Cursa Popular d’Igualada; 3.915 atletes

La 36a edició de la Cursa Popular d’Igualada, celebrada aquest diumenge, ha comptat amb una participació rècord de 3.915 corredors, un 26% més que l’any anterior, quan en van ser 3.092.

cursapopular14

Els participants en el recorregut A, sobre un traçat de cinc quilòmetres i mig, han estat 2.168 i han sortit de l’Avinguda Barcelona per finalitzar a la Plaça Cal Font. El vencedor absolut en categoria masculina ha estat Roger Roca (CERRR), amb un temps de 16:11 i, en categoria femenina, la victòria absoluta ha estat per a Paula Blasco (CAI), aturant el cronòmetre en 19:34. Posteriorment, s’ha disputat la Cursa B on els més petits, amb seus pares, han seguit un traçat més curt entre la Plaça Castells i la Plaça Cal Font. En aquest cas, hi han participat 1.747 persones.

La cursa ha estat possible gràcies a l’organització de l’Ajuntament d’Igualada, el Patronat Municipal d’Esports, el Consell Esportiu de l’Anoia i el Club Atlètic Igualada, al patrocini del BBVA, a la col·laboració de Tuga Active Wear i Carrefour i el suport de la Diputació de Barcelona i Cobega. A més, novament en aquesta edició, l’associació de socorristes AquaSOS, d’acord amb Igualada Solidària, ha destinat mig euro per cada participant a una causa solidària: han estat 1.957,50 euros per la Fundació Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.

Aquest any, per primer cop, s’ha introduït al recorregut A el xip de cronometratge i la recollida prèvia de dorsals, dos fets que han agilitzat notablement tant la sortida com l’obtenció de resultats a la finalització de la prova. Es poden consultar al web www.cursapopularigualada.cat .

Classificacions de la Cursa Popular d’Igualada : Clica la foto

cursapopular

tornar_radioIgualada