icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ÚLTIMA HORA – RESULTATS DE L’ENQUESTA DE RÀDIO IGUALADA de #MunicipalsIGD a peu d’urna

Junts per Igualada perdria la majoria absoluta segons reflecteix l’enquesta que Ràdio Igualada ha fet a peu d’urna. L’enquesta s’ha fet fins aquest migdia a 200 persones. L’enquesta apunta que la candidatura de Marc Castells guanyaria les eleccions a la ciutat d’Igualada, però perd entre un i dos regidors. La formació estaria ballant entre el 9è i el 10è regidor.

La segona força política més votada segons el sondeig de Ràdio Igualada és ERC amb 4 o 5 regidors. La candidatura d’Enric Conill està a les portes de poder sumar el cinquè regidor, mentre que queda del tot consolidada l’entrada de Iolanda Gandía a l’Ajuntament.

Igualada Som-hi, la suma dels socialistes i comuns, es queda amb els 4 regidors que ja tenien, per separat, les dues formacions. El quart regidor de la candidatura de Jordi Cuadras està del tot consolidat, mentre que el sondeig mostra que el cinquè regidor és possible, tot i estar lluny. L’augment de participació caldrà veure si s’ha activitat per barris, i quins barris per saber si Igualada Som-hi té opcions reals al 5è regidor.

Poble Actiu és la formació, juntament amb ERC, que consolida una pujada més important. La candidatura de Neus Carles arriba a l’Ajuntament amb el tercer regidor. Per tant, Pau Ortínez es convertiria en nou regidor de l’Ajuntament d’Igualada.

Pel que fa PP i Ciutadans es troben en una situació similar. Cap dels dos partits obtindria representació, segons el sondeig. ATENCIÓ però, al vot ocult… N’hi ha… i ens indica que de les 200 persones enquestades 21 no ha volgut contestar què ha votat. Per tant, aquest vot ocult pot anar a parar, majoritàriament a PP i Ciutadans. Segons la distribució del vot ocult podria fer entrar amb un regidor PP o un regidor de Ciutadans. El sondeig, per tant, apunta que cap dels dos obté representació, i que en el cas que sumessin un regidor seria d’un o de l’altre, mai dels dos.

tornar_radioIgualada