icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

RESULTATS #EleccionsGenerals10N – ERC és la força política més votada a #Igualada i els partits independentistes sumen més del 55% dels vots

ERC ha tornat a ser la força política més votada en les Eleccions Generals a la ciutat d’Igualada. Els republicans han assolit el 27% dels vots, el que suposa una davallada de 4,5 punts percentuals respecte el passat mes d’abril. Pel que fa la segona força a la capital de l’Anoia és per a Junts per Catalunya que millora el percentatge de les passades eleccions assolint ara el 21% dels suports (2,7%). El PSC es situa com a tercera força perdent més de 2 punts percentuals respecte el passat mes d’abril, i assolint el 16% dels vots. Pel que fa els Comuns aconsegueixen el 9,6% dels sufragis, i això suposa un descens d’un punt percentual.

A Igualada, qui irromp amb força és la CUP perquè la formació mai s’havia presentat a unes eleccions generals. Els cupaires sumen el 8,5% dels vots, i superen el PP amb el 5,8%. Vox, el partit d’extrema dreta, aconsegueix a Igualada fregar la xifra del miler de vots i el 4,3%. Fins i tot, Vox ha superat Ciutadans a Igualada. La formació taronja s’ha quedat amb el 4.2% dels sufragis.

tornar_radioIgualada