icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Retrets entre el govern municipal i ERC i Poble Actiu per la renúncia de Marisa Vila

ERC i Poble Actiu han acusat al govern municipal, durant el ple extraordinari d’aquest dimarts, de manca de transparència per la dimissió de la tinenta d’alcalde d’Ensenyament i Joventut, Marisa Vila. Les dues formacions de l’oposició consideren que aquesta dimissió demostra que el govern municipal fa aigües, i ho consideren una crisi de govern. En aquest punt, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha lamentat que ERC i Poble Actiu optin per la política destructiva, sense elegància, en uns moments que haurien de ser d’agraïment a la feina duta fins ara per la regidora sortint.

Els republicans i Poble Actiu han insistit en demanar explicacions polítiques que ha generat aquesta dimissió. Al mateix temps, la portaveu de Poble Actiu, Neus Carles, ha acusat al govern no només de manca de transparència, sinó també d’ocultar informació. Carles explica que en el moment de convocar el ple extraordinari, en cap cas se’ls va informar que aquest punt passaria per ple.

Castells ha finalitzat el parlament recordant que la dimissió ha estat una decisió personal de Vila, i recorda que ella va demanar confidencialitat, i que si considera oportú donar explicacions, ja ho farà.

tornar_radioIgualada