icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Robert Palau posa fi a una dilatada carrera com a director esportiu del CF Igualada

L’exfutbolista ha decidit posar fi a una dilatada carrera als despatxos. Palau ha estat vinculat a l’entitat blava durant les 6 darreres temporades com a coordinador general del club i director esportiu. Aquesta temporada ha deixat lligada una bona plantilla del primer equip masculí per poder afrontar el repte de fer un bon paper a Tercera Divisió. A més, ha estat una peça clau al club igualadí durant el temps que ha estat dirigint la parcel·la esportiva.

Robert Palau explica que ha decidit posar fi com a director esportiu del Club Futbol Igualada perquè “en una relació tan llarga es perd aquella xispa, de manera que hem decidit separar els camins i crec que al club li pot anar molt bé”. També ha explicat que tot i que ha sortit ara a la llum, és una decisió que “venia de fa temps”. Palau també ha afirmat que la relació amb l’Igualada “és súper bona. M’he format aquí (com a futbolista i als despatxos), estimo el club i seguiré veient-lo, animant-lo i ajudant amb el que faci falta si mai m’ho demanen”.

Robert Palau ha estat vinculat al Club Futbol Igualada com a director esportiu des que va penjar les botes amb l’entitat blava el 2014.

A la foto: el comiat que li han fet des del CF Igualada

tornar_radioIgualada