icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Roda de declaracions als jutjats d’Igualada amb la declaració, per videoconferència, de la menor violada el passat 1 de novembre

Aquest dimarts, la menor de 16 anys ha pogut declarar des de casa seva i evitar, així, coincidir en la mateixa sala amb el presumpte autor de la violació. Aquesta declaració per videoconferència s’ha fet amb l’acompanyament a la víctima per part d’un equips de psicòlegs. Algunes informacions apunten que la declaració de la menor podria ser estipulada com a “pre-constitutiva”, el que voldria dir que la noia no hauria de tornar a declarar en aquest cas.

Al llarg de la jornada d’aquest dimarts també han declarat els metges forenses que van atendre la víctima després de ser atesa d’urgències.

Pel que fa la jornada d’aquest passat dilluns també va declarar una de les exparelles del detingut, qui va declarar que el presumpte violador, en alguns ocasions, també la va agredir sexualment, a més de confirmar que té un marcat caràcter violent. Això hauria provocat que el jutge obrís una nova causa contra el detingut després d’escoltar la declaració de la exparella.

Dilluns també va declarar el camioner que va trobar la menor molt malferida la nit de la castanyada en una zona del polígon de les Comes.

Tot això passa la mateixa setmana que el jutge ha decidit no acceptar la proposta de VOX de presentar-se com a acusació popular en aquest cas.

tornar_radioIgualada