icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Roger Argemí dedicarà aquest diumenge la peça ‘Aixeca’t Igualada’, una cançó a l’emergència sanitària

El compositor i intèrpret igualadí Roger Argemí es vol solidaritzar amb la seva ciutat i, per això, estrenarà aquest diumenge la peça Aixeca’t Igualada, una cançó optimista que pretén donar ànims en la conjuntura actual en que estem vivint. A més ha volgut ressaltar la capital de l’Anoia, que ha patit una situació d’emergència sanitària a causa de ser un focus important del Covid-19, i en què el cantant ho ha viscut directament.

Aixeca’t Igualada és un cant d’esperança i superació i un missatge d’agraïment a les persones que, al llarg d’aquests dies, ho han donat tot per salvar les vides de molta gent. Argemí ha adaptat, especialment per aquesta motiu, una nova lletra d’aquesta cançó que, en la seva versió original, s’anomena Aixeca’t i forma part del seu últim treball, Gravetat.

 

Un artista jove amb una trajectòria ascendent

Roger Argemí té 21 anys i alguns dels temes en els quals participa ja sumen 800.000 escoltes a Spotify com ara la cançó Can I call you home al costat del suec guanyador d’Eurovisió, Måns Zelmerlöw. També ha cantat al costat d’artistes com Manu Guix en el duet d’un tema titulat La Mala sort. Recentment, Roger Argemí ha aparegut amb la seva cançó Ara te’n vas a la sèrie Les de l’hoquei, emesa per TV3 i Netflix. A més, ha compost Loco por sentir, la BSO oficial de la sèrie de GolTV La empresa más loca del mundo. Paral·lelament, el compositor i productor ha fet les seves primeres incursions en el món de la composició component amb autors nacionals i internacionals.

Foto: Twitter Roger Argemí

tornar_radioIgualada