RÀDIO IN Esports

Roger Súria aconsegueix la medalla d’argent a l’estatal sub-20 i és seleccionat pel Mundial Sub-20 que es celebrarà a Colòmbia el pròxim mes

Èxit de l’atleta del CAI Petromiralles, que va aconseguir el segon lloc en la prova de 3000m obstacles al campionat nacional sub-20 celebrat a Torrent, València. Súria, amb una marca de 9,08 va aconseguir una de les dues medalles del club en aquest campionat. Aquest fet i la marca de 8,55 que necessitava per accedir al mundial, han fet que participi al mundial de Cali de l’1 al 6 d’agost. Súria explica que gaudirà de l’experiència i que el principal objectiu es accedir a la final.

A  banda de l’èxit de Súria, cal destacar el bronze que va aconseguir Àlex González. L’atleta del CAI va ser tercer en la prova de javelina amb una marca de 57,44 metres. En la classificació per equips, el club va aconseguir la 20a posició general i 4a de Catalunya.