icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

Salut fa 1.630 test d’antígens, en dos dies, a #Igualada i aïlla a 5 persones que han estat positius asimptomàtics de COVID19. Avui 3a jornada de cribratge massiu

Aquest dijous es fa la darrera jornada de cribratge massiu a l’Escorxador. Fins les 19:00h els ciutadans que ho desitgin es poden fer la prova amb l’objectiu de cercar portadors del virus asimptomàtics. Durant la jornada d’aquest dimecres es van fer 885 proves, i es van localitzar dues persones amb positiu de COVID. Aquestes xifres, sumades a les de la primera jornada, computen un total de 1.630 proves, i 5 casos positius.

Tres morts per COVID19 a l’Hospital Universitari d’Igualada en els darrers 7 dies

L’Hospital Universitari d’Igualada ha comunicat que en els darrers 7 dies s’han produït 3 defuncions per COVID19 en aquest centre hospitalari. Pel que fa els pacients ingressats amb positiu de coronavirus són 23, tres menys que fa una setmana. Finalment, hi ha un sol pacient a l’UCI per COVID19, mentre que fa una setmana n’hi havia 5.

En les darreres 24 hores, a l’Hospital Universitari d’Igualada, s’ha fet un ingrés per COVID19, i per contra s’han donat 5 altes hospitalàries.

tornar_radioIgualada