icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Salvador Illa vista l’Hospital d’Igualada i el teixit empresarial per escoltar les necessitats de l’Anoia

El president del grup del PSC al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, ha estat aquest passat dissabte a la comarca de l’Anoia. Es tracta de la primera visita que Salvador Illa fa a l’Anoia després de la pandèmia i per això el punt inicial ha sigut l’Hospital d’Igualada. S’ha reunit amb la direcció del centre per conèixer la situació en la qual es troba, quins són els reptes que té i ha agafat el compromís d’acompanyar el centre en les reclamacions que toquin davant el govern de la Generalitat i aprofitar, al màxim, els fons europeus que es destinaran a l’àmbit sanitari perquè reverteixin en una millora constant de l’atenció a la ciutadania.

Després d’una visita per les instal·lacions de l’Hospital per a conèixer alguns dels projectes d’obres que té el centre, Illa s’ha reunit amb el comitè d’empresa. Ha mantingut un diàleg amb els representants dels treballadors i treballadores per agrair-los l’immens esforç fet durant tota la pandèmia, traslladar-los un sentit condol per la mort del professional sanitari Àngel Mateos que no va superar la Covid-19 i conèixer quines són les seves necessitats. També els ha informat de les actuacions que pot fer des del Parlament per a requerir al govern de la Generalitat tota l’atenció necessària als professionals de la Salut.

En la seva visita a l’Anoia, Salvador Illa també ha volgut conèixer el moment que viu la indústria auxiliar de l’automòbil ubicada a la comarca amb una visita a l’empresa Snop, amb seu a la Pobla de Claramunt, que ocupa unes 300 persones. El president del grup socialista ha mantingut una reunió amb la direcció de l’empresa i el comitè d’empresa per a conèixer quines són les seves línies de negoci i com encaren els reptes que té plantejats la indústria de l’automoció.

La jornada de Salvador Illa ha acabat amb una trobada, celebrada a Igualada, amb els representants del PSC als diferents ajuntaments de l’Anoia. Els ha felicitat per la bona feina que estan duent a terme tots els grups socialistes als Ajuntaments i al Consell Comarcal, i els ha encoratjat a continuar fent una tasca de servei a les persones en un moment d’enorme complexitat i de centrar-se en donar, sempre, respostes als problemes de la gent.

 

tornar_radioIgualada