icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Sant Martí de Tous es converteix durant dos dies en la Capital de les Llegendes de Catalunya

Aquest dissabte i diumenge es fa el Festival de Llegendes de Catalunya a Sant Martí de Tous, que enguany arriba a la 10ena edició.

El Festival de Llegendes de Catalunya neix l’any 2010 amb  l’objectiu de recuperar, potenciar i donar a conèixer històries i llegendes dels Països Catalans.  Aquest Festival és únic al país i combina  espectacles i activitats per a totes les edats. Una de les activitats més espectaculars és l’Apagada de Misteri que es farà a partir de les 22:30h. El poble apaga l’enllumenat públic i s’il·lumina tot el casc nucli amb més de 6000 espelmes que marquen un recorregut que condueix fins al pati del Castell. Aquest és el moment en què els habitants de Sant Martí de Tous, actors amateurs i altres professionals són els protagonistes de la nit. El plat fort serà la presència de l’actriu Clara Segura.

Alternatives a la calor per gaudir del Festival de Llegendes

Davant la previsió d’una possible pujada de temperatures de cara el cap de setmana, els organitzadors del Festival de Llegendes han anunciat diferents mesures per combatre la calor. Gairebé tot els carrers del poble que seran protagonistes del festival estaran amb tendals i vaporitzadors. Al mateix temps, l’entrada a la piscina municipal de Sant Martí de Tous serà gratuïta.

tornar_radioIgualada