icon_radio

RÀDIO

BLOG

Santa Cecília omplirà de música el Mercat de la Masuca

Cuina oberta / Mercat – El Mercat i la plaça de la Masuca ja s’estan preparant per viure una nova edició de la festivitat de Santa Cecília, que enguany serà molt especial. L’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura han preparat una setmana plena d’activitats musicals i de cultura populars que es realitzaran per una vintena d’espais de la ciutat. El Mercat de la Masuca, com ja ho ha estat d’altres anys, també serà seu d’aquests esdeveniments. En concret s’hi faran cinc activitats.

El divendres es podrà gaudir de les actuacions de l’Escola Municipal de Musica d’Igualada (EMMI) que farà dos concerts de cant coral al Mercat. El primer serà a les 17.45h i el segon una hora més tard, a les 18.45h, tots dos a l’interior de la Masuca. Les actuacions duraran mitja hora cadascuna.

L’endemà, dissabte dia 22 al matí hi haurà una triple actuació que combinarà música i cultura popular. De 10 a 11h hi haurà una actuació dels tabals dels Diables d’Igualades; d’11 a 12h serà el torn dels Moixiganguers d’Igualada; i de 12 a 13h hi haurà una actuació dels grallers de la Colla Gegantera del Bisbalet amb els gegants, capgrossos i petits diables. Les actuacions es faran principalment a la plaça de la Masuca i a l’entorn del Mercat, tot i que no es descarta que entrin a l’interior en algun moment de les seves actuacions.

Aquestes actuacions s’integren dins dels programes “Música per la ciutat” i “La música surt al carrer”, respectivament, i que es faran entre el dilluns 17 i el dissabte 22 de novembre. Durant aquesta setmana es faran una setantena d’actuacions a la ciutat, ja sigui en edificis com la Basílica de Santa Maria, l’Asil del Sant Crist o el residencial Viure Bé 1.

tornar_radioIgualada