icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

Santa Margarida de Montbui suspèn la Festa Major i la temporada de piscina

L’Alcalde del municipi, Jesús Miguel Juárez ‘Schummi’, ha anunciat a través d’un vídeo que el consistori suspèn finalment la celebració de la Festa Major prevista pel cap de setmana del 17 al 19 de juliol. Després dels últims dies -on el Govern català ha pres decisions com el confinament de Lleida- el govern d’Ara Montbui i ERC ha valorat tots els pros i contres de la realització d’aquestes activitats i s’ha optat per prendre una sèrie de mesures dirigides a preservar la seguretat dels montbuiencs i montbuienques, i d’aquelles persones que podrien visitar el municipi.

A Montbui, havien treballat amb la intenció de poder dur a terme una Festa Major adaptada al nou escenari, amb les mesures de distanciament social i protocols de seguretat adients. Feia només uns dies que havien presentat el programa d’activitats, els artistes, i també totes les activitats adaptades a la nova normalitat. Malgrat tota aquesta feina, i després de comprovar com els casos de COVID-19 augmentaven de forma important arreu del territori català, han decidit suspendre-la.

Cal afegir que l’Ajuntament de Montbui també ha decidit no obrir la piscina municipal aquest estiu, tot i que estava previst fer-ho. La piscina només estarà disponible per als infants que formen part d’escoles d’estiu al municipi i en horaris predefinits.

tornar_radioIgualada