icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Comença el procés de contractació de les obres del nou Campus Universitari de l’àmbit de la Salut

La ciutat d’Igualada ha fet un nou pas endavant per dotar la capital de l’Anoia del Campus UdL relacionat amb l’àmbit de la Salut. En el ple municipal del passat mes de març es va aprovar l’inici de la licitació de les obres que tindran un cost de 6 milions d’euros. L’aportació serà a tres bandes; 2 milions seran aportats per la Generalitat, 2 milions més per part de la Diputació de Barcelona, i els dos restants els aportarà l’Ajuntament d’Igualada.

En aquests moments s’obre un període per tal que les empreses constructores presentin les seves candidatures, i a final del mes de juny s’adjudicaran les obres. Això vol dir que les obres podrien començar el proper mes de setembre, i s’allargarien per espai de 13 mesos.

El nou campus tindrà una superfície de 3.507 m2 i està pensat per acollir cinc-cents alumnes. L’edifici projectat, que té forma d’ela, tindrà dues façanes alineades als carrers. A la façana nord hi haurà l’entrada principal, que serà pel Passeig Verdaguer, i la façana oest, amb entrada secundària, serà al c/ Cardenal Vives. La distribució de les plantes respons a les necessitats recollides en el pla funcional. A la planta baixa hi haurà la recepció i els espais de suport i espais comuns, com la biblioteca; a les plantes primera i segona hi haurà l’aulari i sales d’estudi, i a la planta tercera hi haurà una part també d’aulari i una part destinada a laboratori i a sales de professors.

tornar_radioIgualada