icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’aproven les bases per les beques menjador amb el compromís d’ampliar la partida econòmica si s’esgota

El ple municipal va aprovar les beques menjador per alumnes d’infantil i primària de les escoles d’Igualada. Les beques menjador les atorga la Generalitat a través del Consell Comarcal de l’Anoia, i el que fa l’Ajuntament d’Igualada és obrir una línia d’ajuts amb uns varems diferents a les beques del Consell. En aquest punt, la regidora d’ensenyament, Marisa Vila, apunta que s’han acceptat dues propostes d’Igualada Som-hi per millorar les bases; la primera és arribar fins al 50% del cost del menú, i el compromís d’ampliar la partida econòmica si s’esgota.

Des d’ERC, David Prat, però, qüestiona que un dels problemes que tenen les beques del CCA i de l’Ajuntament és que s’exclouen una de les altres, sense que tinguin la capacitat de complementar-se. Segons Part seria possible que les dues beques de les dues administracions es complementessin, de la mateixa manera que ho fan en municipis com Sant Cugat.

Des d’Igualada Som-hi, Montserrat Montaña, va anunciar el seu vot favorable després de la incorporació a les bases de dues de les propostes fetes per la seva formació.

Finalment, Poble Actiu considera que aquestes bases sobre les beques menjador tenen molt marge de millora. Eva Pedraza considera que un dels problemes de les dues beques, al marge que no es complementen, és que entre el preu becat i el preu del menú encara hi ha diferències.

El punt es va aprovar amb els vots de Junts per Igualada, Igualada Som-hi i Ciutadans. ERC i Poble Actiu es van abstenir. Les beques es podran començar a demanar a partir del mes d’octubre.

tornar_radioIgualada