icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’aproven les bases per rebre les subvencions pel pagament de l’Impost de Béns Immobles, amb la incorporació proposada per Igualada Som-hi

El ple va aprovar les bases, que no la convocatòria, per sol·licitar les bonificacions de l’IBI. En aquest punt, el grup municipal d’Igualada Som-hi hi va incorporar, en aquestes bases, que el col·lectiu de majors de 55 anys i en situació d’atur de llarga durada s’hi poguessin adherir. El portaveu de la formació, Jordi Cuadras, es va mostrar satisfet per aconseguir incorporar aquesta proposa a les bases, i ampliar els col·lectius que puguin rebre aquestes subvencions.

En aquest punt, el portaveu d’ERC, Enric Conill, ha valorat la proposta de manera positiva. Malgrat tot, Conill apunta que cal mirar més enllà, i remarca que la seva formació aposta per una tarifació progressiva.

Pel que fa la regidora de la CUP, Eva Pedraza, es va expressar en la mateixa línia que el portaveu d’ERC. Pedraza apunta que el problema és estructural, i que no es soluciona res per anar incorporant supòsits a les bases. Per la CUP cal apostar per la recaptació progressiva. També recorden que en aquest cas, la partida pressupostària destinada a les subvencions per l’IBI és la mateixa, però els col·lectius que s’hi poden sumar són més.

Per últim, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha volgut agrair, a Igualada Som-hi, la voluntat d’aportar iniciatives d’aquesta mena.

tornar_radioIgualada