icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Se suspèn la fira Aerosport, prevista pels propers 9 i 10 de maig

La Fira Aerosport, prevista pels dies 9 i 10 de maig, s’ha suspès pel brot de coronavirus i que en aquesta ocasió tenia com a tema central les dones a l’aviació.

L’anunci l’ha fet l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, en la compareixença habitual de cada dia, després de la decisió que han pres els ajuntaments d’Igualada i Òdena, conjuntament amb Fira d’Igualada, que n’és l’entitat organitzadora. Durant el segon cap de setmana de maig s’havia de dur a terme la 28a edició d’aquesta fira aeronàutica, que és única a l’estat i una de les més importants que hi ha a tot el territori espanyol. Castells ha explicat que pròximament Fira d’Igualada informarà de les previsions que es poden fer de cara al futur.

L’emergència sanitària provocada per la pandèmia del Covid-19 ha fet que l’entitat organitzadora, Fira d’Igualada, prengués aquesta decisió, i ho ha fet d’acord amb les institucions que donen suport a l’esdeveniment: l’Ajuntament d’Igualada, l’Ajuntament d’Òdena i Aeroports de Catalunya.

Amb 28 edicions Aerosport s’ha convertit en un punt de trobada del món aeronàutic d’arreu de l’Estat, amb la participació de més de 200 aparells de vol i milers d’espectadors. Des de l’organització esperen poder fixar properament una nova data en el calendari.

tornar_radioIgualada