icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

SEGON BLOC DE MISSATGES ALS PROFESSIONALS SANITARIS DE LA CONCA D’ÒDENA – Podeu enviar-nos àudios per whatsapp (628 03 95 78)

Aquí teniu el segon bloc d’àudios de suport. Demà publicarem un nou bloc.

Hola a tots i totes, confinats de la Conca d’Òdena, gent del país. Tenim al personal sanitari de l’Hospital d’Igualada i dels nostres CAPs treballant en torns infernals, amb moltes hores acumulades, amb cansament, i sobretot amb molta tensió. Ara mateix, ells i elles són el nostre escut, la nostra esperança, els que lluiten a cada hora per cuidar-nos.

Davant la situació límit que viuen els professionals de l’Hospital d’Igualada per fer front a la crisi sanitària de la COVID-19, i des del confinament, l’emissora municipal ha decidit:

Activar un número de whastapp (628 03 95 78) per recollir missatges d’àudio que es faran arribar als professionals de l’Hospital d’Igualada, i també al personal sanitari dels CAPs dels municipis afectats pel confinament. I quan diem personal sanitari, també ens referim als treballadors del transport sanitari (SEM), al personal de neteja dels centres (imprescindibles) i al personal administratiu.TOTS i TOTES.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada