icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

Segon concurs d’Instagram amb motiu del 25N a #Igualada

El servei de Promoció de la Salut de l’Ajuntament d’Igualada proposa, novament aquest 2018, un concurs d’Instagram per a joves amb motiu del 25 de Novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Podran participar-hi els joves de 12 a 35 anys i la fotografia que presentin ha de tenir relació amb la lluita contra la violència masclista. Poden ser objecte del concurs aquelles que abordin les diverses formes de violència implícites –estructural, simbòlica o institucional– o explícites –física, psicològica, sexual o econòmica– vers les dones, esdevingudes en l’àmbit de la parella, familiar, laboral, social o comunitari. Per a més informació sobre els conceptes es pot consultar el Protocol d’Abordatge de la Violència Masclista a la Comarca de l’Anoia al web de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, www.micod.cat.

S’acceptaran a concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #igd25N publicades entre el dissabte, 25 de novembre, i el diumenge, 13 de gener, ambdós inclosos. Per tal de poder participar, és indispensable seguir el compte d’Instagram @promociosalutigd i esmentar-lo a la publicació. La publicació s’haurà de fer des del perfil personal, no hi ha limitació de la quantitat de fotografies per participant i en cap cas es tindran en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies presentades a l’hora d’emetre un veredicte.

El jurat estarà format per una persona de l’àrea d’Igualtat de la MICOD, per una persona del departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada, per una representant d’associacions de dones d’Igualada i per un professional del disseny. Es valorarà l’impacte visual de la imatge, l’originalitat, la creativitat i l’adequació de la mateixa a la transmissió de valors igualitaris, la defensa dels drets de les dones i la lluita contra la violència masclista. El veredicte s’emetrà el 21 de gener.

Hi haurà un únic premi, una càmera fotogràfica Polaroid Snap Touch Instant Digital Camera, amb pantalla LCD i impressió instantània amb tecnologia Zero Ink i també recanvis Premium ZINK Paper.

tornar_radioIgualada