icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Segons el PSC-Anoia els pressupostos de la Generalitat per al 2015 confirmen l’oblit de l’Anoia

Davant del projecte de pressupostos presentat pel Govern de la Generalitat els socialistes anoiencs asseguren que la inversió assignada a l’Anoia de 7,1 milions d’euros, confirma com el Govern de la Generalitat de CiU, liderat per Artur Mas, oblida de manera aberrant la comarca. Així, el 2012 pressupostaven 8,4 milions d’euros, el 2013 es van prorrogar els pressupostos del 2012, el 2014 es van pressupostar 7,8 milions d’euros i ara només 7,1 milions d’euros. Per al PSC Anoia aquestes xifres contrasten amb una mitjana superior als 40 milions d’euros amb el govern catalanista i d’esquerres dels presidents Maragall i Montilla.

Per als socialistes anoiencs el pressupost de la Generalitat de l’any vinent no inclou cap suport als projectes estratègics de la comarca: ni Eix Transversal, ni Ronda Sud, ni pel projecte constructiu de la millora de la B-224 entre Vallbona i Piera, ni cap nova escola, ni llei de barris, ni el consultori local de Cabrera d’Anoia. Segons el PSC Anoia la inversió més alta torna a ser el CAP de Piera, actualment en construcció.

Davant d’aquesta situació els socialistes de l’Anoia asseguren que porten setmanes preparant esmenes, que faran públiques els pròxims dies, per tal d’intentar que de nou aquests pressupostos s’aproximin a les necessitats de la nostra comarca i als seus problemes reals.

tornar_radioIgualada