icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Set entitats sobiranistes de la comarca condemnen la violència policial exercida durant les protestes en contra de la sentencia del Suprem

Les CDR de la Conca d’Òdena, El Foment, la Gent Gran per la República Anoia, Òmnium Anoia, Súmate, ANC Anoia i La Collanada han fet públic un manifest per expressar el rebuig més absolut per la violència injustificada i desmesurada de les forces policials, especialment la brutalitat policial exercida en contra del jovent independentista. En el comunicat també animen a joves i grans a continuar amb la mobilització pacífica i no violenta.

El text destaca el moviment independentista que ha sortit al carrer per protestar en contra de les sentències del Suprem i que ha patit 31 empresonaments i 200 detencions. A més a més, segons el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) a Catalunya hi ha més de 600 persones ferides.

El comunicat acaba instant a l’Ajuntament d’Igualada en ple a reprovar la violència policial. Especialment, la que va exercir la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra el passat 16 d’octubre quan va carregar contra estudiants igualadins que estaven protestant de forma pacífica i no violenta en contra de les sentències a l’A-2.

tornar_radioIgualada