Sheila Avilés, guanyadora de la Buff Epic Trail, prova puntuable del Campionat del Món d’Sky Running

L’atleta anoienca Sheila Avilés va ser la guanyadora de la Buff Epic Trail de la Vall de Boí, prova puntuable per al Campionat del Món d’Sky Running.

Avilés va fer una gran cursa, sobretot al tram final. L’atleta noruega Johanna Åström va dominar tres quartes parts de la prova fins que la corredora de Montbui va li va prendre la primera posició als últims quilòmetres. A partir d’aquí, ja no va deixar el cap de cursa fins a meta on va arribar en primera posició amb un temps de 4 hores 37 minuts i 40 segons. Li van seguir a l’arribada, la noruega Johanna Åström i la britànica Holly Page.

La cursa Buff Epic Trail tenia una distància de 42 quilòmetres i un desnivell positiu de prop de 3.000 metres.