icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Si vols conèixer algunes de les propostes culturals que es fan aquest cap de setmana a Igualada, aquí en tens un resum

Aquest és un repàs alguns dels actes culturals que es faran aquest cap de setmana:

Avui divendres, a dos quarts de vuit del ves es presenta, a la biblioteca Central d’Igualada, el llibre “Tota una vida de regal” d’Oriol Solà i Prat. Es tracta del debut literari de l’anoienc, que ha fet coincidir l’edició d’aquest treball amb la publicació del recull de relats titulat “Llunàtics, descabalats o caparruts?”.

Les Joventuts Musicals d’Igualada enceten la temporada de tardor avui divendres amb un concert especial dels guanyadors del novè Concurs de Cambra de Barcelona 2014. Serà a l’auditori de l’Escola Municipal de Música d’Igualada a les set de la tarda i l’entrada és gratuïta.

La biblioteca Central d’Igualada acull demà, a les onze del matí, una nova trobada del Club de Filosofia. Els participants comentaran el text filosòfic d’Eduard Punset “Excuses per no pensar”.

T de Teatre presentarà demà, a les nou del vespre, al Teatre Municipal l’Ateneu, la comèdia generacional “Dones com jo”.
Diumenge el programa de commemoració del Tricentenari a Igualada convida a seguir la Ruta Vendôme – Starhemberg al seu pas pels Prats de Rei, acompanyats per Adrià Cases, historiador especialitzat en la Guerra de Successió.

El programa Cultura en Família proposa aquest diumenge, a les dotze del migdia, una visita guiada al Museu del Tren Railhome BCN, situat al carrer Alemanya, 43, nau 5, d’Igualada.

tornar_radioIgualada