icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Sílvia Jurado, una jugadora d’alt nivell per a l’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán

L’Igualada Femení Grupo Guzmán ha fitxat Sílvia Jurado, una jugadora experimentada que compta amb un brillant palmarès tant a l’hoquei patins estatal com l’internacional.

La veterana jugadora osonenca ha militat a les files de grans equips com el Voltregà o el Manlleu. Ho va fer des de l’any 2010 fins al 2017 i en aquesta etapa va conquerir 2 Copes d’Europa, 4 OK Lligues i 2 Copes de la Reina. Des d’aleshores va passar a militar a les files del Club Patí Vic a Primera Catalana. Aquesta passada temporada ha estat la màxima golejadora de la categoria en marcar 41 gols en 22 partits disputats i 74 en les dues darreres temporades.

La jugadora osonenca es troba en un moment físic òptim doncs actualment competeix també en curses de muntanya a títol individual. Des del club han aputant que “el físic, sempre important en l’esport d’elit i la il·lusió per tornar a jugar a la OK Liga, seran les claus per veure la millor versió de la Sílvia, imprescindible per fer una bona temporada de la mà de Jordi Mier, autèntic avalador de la seva incorporació”.

 

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada