icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

SIMAR publica un anunci a la Vanguardia afirmant que té el Pla d’Autoprotecció actualitzat

L’empresa SIMAR, que dijous va patir un accident a les seves instal.lacions provocant el núvol químic que va confinar tota la conca d’Òdena, ha publicat un anunci a la Vanguardia on vol aclarir diferents punts. Amb aquest comunicat contradiuen el que va avançar fonts de Protecció Civil i el Departament d’Interior que explicaven que l’empresa no tenia el Pla d’Autoprotecció actualitzat. L’empresa s’ha limitat a publicar aquest anunci a la Vanguardia, i no vol fer més declaracions al respecte.

El comunicat resumeix;

SIMAR afirma que l’empresa compleix amb tots els requisits administratius i legals, en quan a qualitat i seguretat que requereix el seu sector d’activitat. Al mateix temps, disposa de tots els protocols i procediments d’actuació requerits per les administracions per casos d’emergència”.

També puntualitza que “ fins avui, i sense interrupció, SIMAR s’ha sotmès, adaptant-se i aconseguint els diferents permisos i autoritzacions de les diferents administracions públiques que tenen potestat respecte a la seguretat i qualitat i sobre les activitats de desenvolupa la companyia” També destaquen que “les administracions competenst ha tenen en el seu poder tota la documentació en vigor i degudament complementada”.

Finalitza el comunicat que l’empresa està recopilant tota la informació i totes les dades sobre l’accident de divendres per posar-les a disposició de les autoritats per determinar que va passar el passat dijous a les instal.lacions de la seva empresa.

comunicatSIMAR

tornar_radioIgualada