icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

S’inaugura la remodelació de la plaça del barri del Sant Crist d’#Igualada

Els treballs de remodelació han consistit en transformar aquesta plaça en un espai més accessible, eliminat les barreres físiques existent, i també més ampli. Concretament s’ha integrat el tram del carrer de Bisbe Robuster com un tram de plataforma única, ampliant la superfície de la plaça i pacificant el trànsit de vehicles en aquest espai. A més, també s’ha augmentat la vegetació i l’arbrat, s’han afegit zones de bancs i també nous jocs infantils. Per tal d’augmentar la sostenibilitat de la plaça s’ha substituït també tota la il·luminació de la plaça per lluminària més sostenible de tecnologia LED.

La inauguració oficial de la remodelació de la plaça del Sant Crist s’ha fet aquest diumenge i ha comptat amb una botifarrada popular en col·laboració de l’Associació de Veïns del Barri, una ballada de Sardanes amb l’Associació Sardanista d’Igualada, un espectacle de contacontes amb els Músics del Parc i l’estrena d’una nova petita biblioteca lliure.

En els seus parlaments l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha posat en valor el punt de trobada, d’oci i de relació veïnal que aquesta plaça suposa pel barri del Sant Crist i que “ara és totalment accessible, molt més àmplia i amable i amb espais diferenciats per a tothom”. A més, Castells ha recordat que amb el nou enllaç a la Ronda Sud i el futur soterrament de l’estació de trens “el barri viurà un canvi molt gran amb menys trànsit i un espai nou que donarà llum i vida al Barri del Sant Crist un cop l’estació estigui soterrada”.

El projecte és una realitat que després de diferents reunions amb els veïns del barri, on el govern de la ciutat, han remarcat tant l’alcalde com la presidenta de l’Associació de Veïns, va agafar el compromís de remodelar la plaça que estava envellida i obsoleta.

tornar_radioIgualada