icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

S’inaugura oficialment l’Institut Badia i Margarit d’#Igualada

Malgrat que aquest centre educatiu porta un temps en funcionament, aquest divendres s’ha dut a terme la inauguració oficial amb un acte protagonitzat pels alumnes de l’institut i que ha servit per posar en relleu la figura del filòleg i lingüista català Antoni Maria Badia i Margarit.

La inauguració ha comptat amb la presència del Conseller d’Educació de la Generalitat, Josep González-Cambray, qui ha destacat la importància d’aquest equipament, on estudien, actualment, més de 400 alumnes. González-Cambray ha lloat també la importància d’Antoni Maria Badia i Margarit en la defensa de la llengua catalana. Un aspecte que ha destacat també la directora de l’institut, Judit Serra, qui ha explicat que el centre fa especial èmfasi en l’ensenyança de les llengües.

La inauguració de l’Institut Badia i Margarit ha comptat també amb la presència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i de la vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Alba Vergés. Tots dos han coincidit a destacar el fet que aquest equipament, situat a la zona de llevant d’Igualada, ha ajudat a equilibrar la distribució dels instituts a la ciutat. L’acte ha finalitzat amb balls i la interpretació d’una cançó a càrrec dels alumnes del centre.

tornar_radioIgualada